Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilitli kalan genç, görevlileri alarma geçirdi

Üsküdar'da bir işyerinde mahsur kalan genç, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Adresi doğru tarif edemeyen şahıs, yardıma giden ekiplere zor anlar yaşattı. Olay sabah saat 09.00 sıralarında Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilitli kalan genç, görevlileri alarma geçirdi
Üsküdar'da bir işyerinde mahsur kalan genç, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Adresi doğru tarif edemeyen şahıs, yardıma giden ekiplere zor anlar yaşattı.

Olay sabah saat 09.00 sıralarında Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu Caddesi, 291 numarada meydana geldi. Sabah işyerine gelen Ömer Faruk Tan, içeriye girdikten sonra ihtiyaç gidermek için kepenkleri indirdi. Bu sırada elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle kepenkleri açtıran mekanizma bozuldu. İçerde mahsur kalan ve boğulma tehlikesi geçiren Tan, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri de gönderildi. Ancak Tan'ın mahsur kaldığı adresi doğru tarif edememesi üzerine ekipler cadde üzerinde kapı kapı dolaştı. Güçlükle yeri belirlenen şahsa önce polis ekipleri ulaştı. Kapı açmak için büyük çaba gösteren polis ekipleri başarılı olamadı. Daha sonra gelen itfaiye ekipleri de demir levyelerle kapıyı açmayı denedi. Bu yöntem de yeterli olmayınca kepenk elektronik testereyle kesilerek delik açıldı. Uzun süre içerde ecel terleri döken genç dışarıya çıkartıldı. İlk olarak itfaiye ekiplerine teşekkür eden Ömer Faruk Tan, daha sonra ambulansta nasıl mahsur kaldığını anlattı. Tan, "İçeriye girdikten sonra kepenkleri indirdim. Yangın çıkınca kapı bozuldu. Kendim söndürdüm." dedi. Tan, tedavisinin yapılması için sağlık ekiplerine teslim edildi.

İşyeri sahibi Yeliz Gülmüş de olay yerine gelerek bilgi aldı. Çalışanının sağlık durumunu öğrenen Gülmüş, "Tuvalete girince kepenkleri indirmiş. Yangın çıkınca mekanizma bozulmuş." diye konuştu. Komşusunun içerde mahsur kaldığının farkında olmadığını söyleyen Esnaf Osman Ayaz ise "Bize haber verseydi yardıma giderdik. Siz buraya gelince haberimiz oldu. Yangın çıktığını görmedik." diyerek şaşkınlığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.