Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu: Yurtdışındaki vatandaşları dolandırdılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında Deniz Feneri e.V davasına değinen Kılıçdaroğlu, İslami holdingler diye holding kurup binlerce kişiyi dolandırdılar....

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu: Yurtdışındaki vatandaşları dolandırdılar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında Deniz Feneri e.V davasına değinen Kılıçdaroğlu, İslami holdingler diye holding kurup binlerce kişiyi dolandırdılar. 5,5 milyar Euro paralarını hortumladılar. Unutmadık, unutturmayacağız." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yutdışı Birlikleri İstanbul Buluşması'na katıldı. Programda CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun yanısıra çok sayıda milletvekili hazır bulundu.

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri e.V davasını hatırlatarak, "İslami holdingler diye holding kurup binlerce kişiyi dolandırdılar. 5,5 milyar Euro paralarını hortumladılar. Alın teri döktü bu insanlar, alın terini sömürdüler. Deniz Feneri olayını unutmadık ve unutturmayacağız da. En saf duygularını sömürdüler ve milyonlarca lirayı götürdüler. Biz bunları unutmadık ve unutmayacağız. Sizin alın terinize sahip çıkacağız. Geleceğinize sahip çıkacağız, emeğinize sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

PROGRAMDA 'FİRAVUNLU' PANKART

Bu arada, Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaparken açılan bir pankart dikkat çekti. Pankartta ,'Baş Firavun emretti, ar damarlarına 17-25 olan hırsızın firavunları hakkımda ferman çıkarttı. Zulümlerini lanetliyorum. Erol Temurçi' ifadeleri yer aldı.

GÜRSEL TEKİN'DEN TAŞERON İŞÇİLERE: GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE OLALIM

Programa katılan bir grup taşeron işçi de CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'den yardım istedi. Onlara, parlamentoda bu konuda çalıştıklarını anlatan Tekin, "Taşeronlarla ilgili bu ülkede 2 milyon köleleştirilmiş insan var. Geri kalan örgütlü insanlara da tahammül edilmediği için bunlar sürekli bertaraf ediliyor. Bununla ilgili Parlamento'da çok ciddi şekilde mücadele ediyoruz. Bunu aşmanın yolu 2015 yılındaki seçimde bir güç birliği yapmak. 2 milyon köleleştirilmiş insan var. Bu insanlar gidip de ceberrutça uygulama yapan bir iktidara oy verecekse bizim de elimiz kolumuz bağlı oluyor. Gelin güç birliği içinde olalım." şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.