Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Mevlana'nın huzurunda dua etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hz. Mevlana'nın türbesini ziyaret ederek Fatiha okudu, dua etti.Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Konya Dedeman Otel'de düzenlenen 'Tarım Üreticileri Buluşuyor' konulu toplantıda...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu Mevlana'nın huzurunda dua etti
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hz. Mevlana'nın türbesini ziyaret ederek Fatiha okudu, dua etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Konya Dedeman Otel'de düzenlenen 'Tarım Üreticileri Buluşuyor' konulu toplantıda tarım üreticileri ve sektör temsilcileriyle buluştu. Toplantının ardından fikir birliğine varılan 18 maddeyle ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu ardından Mevlana Müzesi'ne geçti. Türbe hakkında yapılan açıklamaları dinleyen Kılıçdaroğlu, Fatiha okudu, dua etti.

Kılıçdaroğlu, daha sonra dün gece bir televizyonun canlı yayınında 'Yarın ziyaret edeceğim." dediği engelli Hediye Sayı’yı ziyaret etti. Sayı ailesinin engelli genç kızı Hediye Sayı ile özel olarak ilgilenen Kılıçdaroğlu, genç kızın hediye parfümünü de sıktı, ailesiyle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.