Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, Hakkari'de şehit edilen askerler için başsağlığı diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da devam eden yöresel ürünler fuarı ziyaret sonrasında Hakkari Yüksekova’da şehit edilen 3 asker için başsağlığında bulundu. Ayrıca Afyonkarahisar’da otobüs...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da devam eden yöresel ürünler fuarı ziyaret sonrasında Hakkari Yüksekova’da şehit edilen 3 asker için başsağlığında bulundu. Ayrıca Afyonkarahisar’da otobüs kazasında hayatını kaybeden 8 öğrencinin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

    Yöresel ürünler fuarını gezen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere, 3 askerin şehit edilmesi ve trafik kazasında vefat eden 8 öğrenciyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu açıklamasında, “Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden 8’i yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. 20 öğrenci yaralandı. 3 güvenlik görevlimizin, askerimizin şehit olduğunu öğrendik. Son derece üzüntülüyüm. Böyle bir tablo Türkiye’ye yakışmıyor. Umarım bunlar son olur ve Türkiye bu tür acılar bir daha karşılaşmaz.” dedi.

    Fuarı çok beğendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Yöresel ürünlerin sergilendiği bu fuar gerçekten olağanüstü güzel bir fuar. Antalya Ticaret Borsası’nın yaptığı bir etkinlik. Yöneticileri yürekten kutluyorum. 62 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ürünler sergileniyor. Bu tür sergilerin yaygınlaşması bizim en büyük arzumuz. Yöresel ürünleri hepimiz tanımalıyız." şeklinde konuştu.

    Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın standını ziyaret eden Kılıçdaroğlu ,Antalya usulü serpme böreğin yapılışını izledi. Ardından stantları gezen Kılıçdaroğlu, yöresel ürünlerin tadına baktı. Kılıçdaroğlu’na, milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Başkanı Cavit Arı eşlik etti.
    
    Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Gürkut Acar’ın oğlunun düğün törenine katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.