Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEYDER'den hafıza teknikleriyle İngilizce ve Matematik eğitimi

Okulların tatile girmesiyle birlikte merkezi Samsun’da bulunan Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER) sömestr eğitimlerine hız verdi. Söz konusu eğitimlerde özellikle sınav hazırlığı içinde olan 8. sınıflar ile 12. sınıflara yönelik kurslar...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KEYDER'den hafıza teknikleriyle İngilizce ve Matematik eğitimi
Okulların tatile girmesiyle birlikte merkezi Samsun’da bulunan Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER) sömestr eğitimlerine hız verdi.

Söz konusu eğitimlerde özellikle sınav hazırlığı içinde olan 8. sınıflar ile 12. sınıflara yönelik kurslar ağırlık kazandı. TEOG ve YGS'ye hazırlanmakta olan öğrenciler için Cografya, İngilizce ve Matematik seminerleri verildi. Bu seminerlerin farkı ise herbirinin öğretimde farklı teknik ve metotlar kullanması. Canik Başarı Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerlerde hafıza teknikleri ve görselleri kullanıldı.

Dernek Başkanı Ömer Kabaş, KEYDER’in bugüne kadar yaptığı başarılı eğitimlerin bir yenisini daha yaptığını ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Kabaş, “Gerek sınav hazırlığında olan gerekse ara sınıflarda bulunan öğrencilerimizin tatillerini verimli geçirmelerini arzu ediyoruz. Bu nedenle ikişer günlük seminerlerle öğrencilerimizin zinde kalmalarını sağlamak istedik. Bu maksatla TEOG sınavına yönelik İngilizce, YGS’ye yönelik de Matematik seminerleri düzenledik. Bu seminerler, hafıza teknikleri kullanılarak çeşitli görsellerle destekli daha kalıcı bir öğrenme sağlayan seminerler oldu.” dedi.

Seminer koordinatörü Burak Ünal ise eğitimde farklı öğrenme türlerinin, insanlarda farklı zeka türlerinin konuşulduğu bir dönemde, tek yönlü eğitim metotlarıyla hareket etmenin yetersiz kalacağını vurgulayarak, bu seminerlerle farklı özelliklerdeki öğrencilerin de eksikliklerini tamamlama imkanı bulacaklarını ifade etti. Ünal, Fil Eğitim Kurumları'yla yapılan çalışmaların başarıyla tamamlandığı ve öğrencilerin de bu seminerlerden faydalandıklarını tespit etiklerini söyledi. Seminerlerin, ikinci dönem farklı zamanlarda farklı branşlarda gerçekleştirileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.