Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisini bıçaklayanı söyledikten sonra öldü

İzmir'in Çiğli ilçesinde öldürülen Harman-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yüksel’in katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan A.A. tutuklandı. Zanlının, babasını kooperatiften attığı için Yüksel’le tartıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kendisini bıçaklayanı söyledikten sonra öldü
İzmir'in Çiğli ilçesinde öldürülen Harman-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yüksel’in katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan A.A. tutuklandı. Zanlının, babasını kooperatiften attığı için Yüksel’le tartıştığı ve bıçakladığı iddia edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yüksel’in, kendisini bıçaklayanı söyledikten sonra hayatını kaybettiği belirtildi.

Çiğli Belediyesi'nin eski hizmet binası yakınlarında 24 Şubat 2014'te meydana gelen olayda, Harmanlı'nda oturan 59 yaşındaki Mehmet Ali Yüksel'e, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler saldırdı. Arbede sırasında çeşitli yerlerinden bıçaklanan Yüksel ağır yaralandı. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel, kendisine saldıranların C.A. ve oğlu A.A. olduğunu söyledikten sonra hayatını kaybetti. Olay yeri ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis, yaklaşık iki aylık titiz çalışmanın ardından katil zanlısı A.A.’yı Çiğli'de yakaladı. Yüksel’in başkanlığını yaptığı kooperatife üyeliği bulunan A.A.’nın babası C.A.’nın ödeme yapmadığı için atıldığı, tartışmanın da bu yüzden çıktığı öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Babası C.A.’nın da yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.