Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'in oğluna kız istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin için İstanbul'da kız istedi. Kalabalık bir aile heyetiyle kız evine gelen Kılıçdaroğlu, baba Sinan Sarı ve diğer aile bireyleri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'in oğluna kız istedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin için İstanbul'da kız istedi.

Kalabalık bir aile heyetiyle kız evine gelen Kılıçdaroğlu, baba Sinan Sarı ve diğer aile bireyleri tarafından karşılandı. Kısa bir sohbet ve tanışma faslının ardından Kılıçdaroğlu, "Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istiyoruz." diyerek Gizem Sarı'yı babasından istedi. Kılıçdaroğlu, "Onlar birbirlerini tanıdılar. Dolayısıyla bize fazla söz de düşmüyor. Kendi kızımdan da bildiğim için. Bütün amacımız onların mutlu olmaları, huzurlu olmaları, çocuk yapmaları. En büyük arzularımızdan biri budur. Torunum var, bazen hanıma diyorum 'İkinci bir çocuk yapsınlar, bu çocuk tek başına bir şey olmaz, daha iyi olur' diyorum ama ikisi de çalıştıkları için... Dolayısıyla kızınızı oğlumuza istiyoruz, eğer izin verirseniz. Biz de mutlu oluruz, siz de mutlu olursunuz, onlar da mutlu olurlar." şeklinde duygularını dile getirdi.

Baba Sinan Sarı ise, "Bizim çocuklar zaten uzun yıllardan beri arkadaş. Birbirlerini sevmişler. Benim bir tane kızım var, iki tane oğlum var. Ama şimdi bir tane daha oğlum oldu. Mutlu olsunlar, tek dileğimiz odur. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra alkışlar eşliğinde nişan yüzüklerini takarak genç çifte uzun ömürler ve mutlu bir hayat diledi. Yüzük merasiminin ardından aileler hatıra fotoğrafı çektirdi, kahve içti.

Damat adayı Sinan Sarı'ya ise tuzlu kahve ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.