Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Gülen: Her daim doğruları söylemeye devam edeceğiz

Samanyolu TV'nin ana haber bülteni sunucusu avukat Kemal Gülen, her türlü baskıya rağmen kanal olarak doğruları söylemeye devam edeceklerini söyledi. Manavgat Girişimci İşadamları Derneği'nin(MAGİAD) Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO)...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemal Gülen: Her daim doğruları söylemeye devam edeceğiz
Samanyolu TV'nin ana haber bülteni sunucusu avukat Kemal Gülen, her türlü baskıya rağmen kanal olarak doğruları söylemeye devam edeceklerini söyledi.

Manavgat Girişimci İşadamları Derneği'nin(MAGİAD) Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) konferans salonunda 'Ayın Konuğu' davetine katılan ünlü haber sunucusu Gülen, bugün haber kanallarına siyasi, mali, ekonomik ve reklam baskısı olmasına karşı geçmişte olduğu gibi her daim doğruları söylemeye devam edeceklerini kaydetti. Haber sunmada temel referanslarının 'doğru haber' olduğunu belirten Gülen, bugün yaptıkları haberlerle toplumun bir kesimini karalamaya yönelik yalan, iftara ve karalama yapanların yakın bir gelecekte hepsinin çürük bir diş gibi dökülmeye mahkum olduğunu ifade etti.

Beş yıl önce kanallarında yayınlanan bir televizyon dizisinde sözde terör suçlamasıyla 14 Aralık Özgür Medyayı baskın sonrası Silivri Cezaevi'nde hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Dr. Hidayet Karaca'nın Manavgatlılara selamını getirdiğini belirten Gülen, Karaca'nın ekranların yüz akı televizyonuna uzun yıllar yöneticiliğini yaptığını ve bugüne kadar da televizyonculuk kriterlerini ihlal eden bir tek davranışının olmadığını söyledi.

Her türlü baskıya karşı STV seyircisinin televizyonuna sahip çıkmasından mutluluk ve onur duyduklarını belirten Gülen, 'aç aça bildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun' diyerek haber ve yayınlarıyla toplumu kucakladıklarını, birileri her türlü iftira, karalama ve yalanlarını sürdürse de doğruları ve hakkı söylemeyi sürdüreceklerinin altını çizdi. İnsanlara doğru haber vermede kendilerine dürüstlüğü şiar edindiklerini anlatan Güleni bundan da hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini, kanallarını itibarının her görüşten insana yer vermenin doğru haber olduğunu kaydetti.

Gülen, "Yapılan baskılara rağmen halkımız televizyonuna sahip çıktı. Bu konuda halkımıza müteşekkiriz. STV olarak yaptığımız yayınlarla Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi 'evlere merhamet muslukları' döşüyoruz. Kısakürek, 'Sökün evlerinizdeki su şebesi borularını, onun yerine merhamet muslukları takın' diyor. Biz de yayınlarımızla kimseyi karalamadan ve ötekileştirmeden evlere merhamet ve sevgi solukluyoruz. Bizim işimiz sevgi işi. Yazılı ve görsel basının birinci vazifesininde doğru bilgiye bağlı insana hizmettir. Şiarımız doğruluktur. Her daim doğruları söylemeye devam edeceğiz." dedi.

Gülen'e konuşmasının sonunda Manavgat Sağlık Derneği(MASADER) Başkanı Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. Emin Canan bir buket çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.