Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazmayla market soydular

Ankara’da bir marketin camını kazma ile kıran hırsızlık zanlıları içinde yaklaşık 4 bin lira bulunan yazar kasa ile 6 bin lira değerindeki sigaraları çalıp, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı. Olay önceki gece...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da bir marketin camını kazma ile kıran hırsızlık zanlıları içinde yaklaşık 4 bin lira bulunan yazar kasa ile 6 bin lira değerindeki sigaraları çalıp, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı.

Olay önceki gece Mamak ilçesinde meydana geldi. Kırmızı bir otomobille gelen 4 zanlıdan 2’si araçtan inip önce çevreyi kontrol etti. Etrafta kimsenin bulunmadığını gören şahıslar daha sonra hırsızlık için kolları sıvadı. Kazma ile marketin camını kıran iki zanlı elini kolunu sallayıp içeri girdi. Yazar kasanın bulunduğu yere geçen zanlılar açamadıkları kasayla birlikte, tezgahın altında bulunan sigara paketlerini poşetlere doldurdu. Güvenlik kameralarına rağmen rahat tavırlarla dikkat çeken şahıslar, çaldıkları malzemelerle araca yöneldi. Otomobile binen şahıslar hızla buradan uzaklaştı.

Yazar kasa içinde yaklaşık 4 bin lira nakit para bulunduğu öğrenilirken, çalınan sigaranın değerinin ise 6 bin lira civarında olduğu anlaşıldı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.