Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazandıran Oranlar

İddaa'da Kazandıran Oranlar Nelerdir?

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazandıran Oranlar
 İddaa'da kazanmak için bir çok sistem vardır.. Bunlar arasında en fazla yayın olanı da oranları takiptir. Bazı oranların kazandırdığına inanılıyor. Ancak böyle bir şeyin genelde çok fazla bir şey ifade etmediğini söylemek gerekir. Banko Maçlar şu oranlardan çıkar gibi bazı hurafeler var. 1.50 veya 1.45 oranları üzerinde çok duruluyor. Bir kanı da 2.90 beraberlik oranları için.. Genellikle beraberlikle bittiği için bu orana da çok değer veriliyor.


Ancak şöyle bir şey var! Bir oranın kazandırdığını söylemek için bu oranlarda verilen maçların en az %95 kazandırması gerek.. %80 Bile çok fazla bir şey ifade etmez. Zira zaten 1.45 oranlı maç favoridir. Genellikle favoriler kazanıyor ancak bu oranın kerametinden değil. Bu nedenle oranlara çok fazla takılmamak gerekli. İddaa'da kazandıran oranlar diye bir durum yoktur. Hazır Kuponlar için sizin maçları değerlendirip öyle kuponlara yazmanız gerekir. Belirli oranlar üzerinden giderek iddaa'da kazanmanız çok zor diyebiliriz.

İddaa Kuponu yapmak için bilmeniz gerekenlere hafiften geçelim.. Öncellikle oynadığınız takımların geçmiş maçlarından haberdar olmanız gerekir. Yani takip ettiğiniz takımlara iddaa oynayın. Laf olsun diye sadece Puan durumuna bakarak doldurulan kuponlar hiç bir şey ifade etmez. Bu kuponların yatma ihtimali çok yüksektir. Bir başka konu da maçları izlemek.. İzlediğiniz takımlara bahis yapmaya dikkat edin. Bu çok önemlidir. İzlediğiniz zaman biraz futbol bilgisi ile takımların genel yapısını kavrayabilirsiniz. Oyun stillerini ve maçlarda neler yapabileceği hakkında fikir oluşmasına neden olur.. Çok daha rahat tahminler yapabilirsiniz. iddaa tahminleri de zaten böyle yapılmaktadır. Yoksa genel bilgiler ile kimsenin kolay kolay yapabileceği bir durum değil. İddaa'da başarıya ulaşmak için bu yolları takip etmeniz gerekiyor!
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.