Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazadan tek kurtulan kadının eşi: Üzülelim mi, sevinelim mi bilemiyoruz

Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde 13'ü kadın 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı olarak kurtulan tek kişi olan Gülderen Kılınç (55) Manisa Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. İlk müdahalenin Salihli Devlet...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazadan tek kurtulan kadının eşi: Üzülelim mi, sevinelim mi bilemiyoruz
Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde 13'ü kadın 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı olarak kurtulan tek kişi olan Gülderen Kılınç (55) Manisa Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. İlk müdahalenin Salihli Devlet Hastanesi’nde yapıldığı kazazede Kılınç’ı yakınları yoğun bakım ünitesi önünde dualarla bekliyor. Kılınç'ın ailesinde buruk sevinç yaşıyor.

Gülderen Kılınç’ın eşi Tacettin Kılınç (57) ve oğlu Sadettin Kılınç (28) yoğun bakım önünde bekleyişlerini sürdürüyor. Tacettin Kılınç, “Üzüleyim mi sevineyim mi ben de bilmiyorum. En yakın arkadaşlarımızı, eşimi, dostumu kaybettim. Çok üzgünüm. Söyleyecek tek kelime bulamıyorum. Her sene yaprak toplama döneminde 1 ay yaprak toplamaya gidiyorlardı. Eşim çalışkan birisiydi. Eve her zaman katkısı oluyordu. Oğlum geldi 'annemler kaza yapmışlar' dedi. Ben olay yerine gidemedim, eşimin kaldırıldığı hastaneye gittim. Kaburgalarında birkaç yerde kırık var. Bütün duamız onun için.” dedi.

Gülderen Kılınç’ın oğlu Sadettin Kılınç da hayatta insanın başına her şeyin gelebileceğini ifade ederek şunları söyledi: “Kazadan sadece annem kurtuldu. Geri kalan 15 kişi hayatını kaybetti. Bir aileden 5-6 kişi hayatını kaybetti. Sevinsek mi üzülsek mi hiç bilmiyorum. Şu an için durumu iyiye gidiyor. İçeride kendisiyle konuştum. O cenazelerin ardından annemi böyle bilinci açık görmek beni çok sevindirdi.”

Kaza sonrası hastanelerine gelen bir kazazedenin olduğunu ifade eden Manisa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Süleyman Soğuksu, “İlk müdahalesi Salihli Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra dün öğleden sonra hasta bize getirildi. Orada küçük bir operasyon yapıldı. Sonrasında potansiyel bir yoğum bakım ünitesine ihtiyaç olabileceği endişesiyle bize sevk edildi. Hastanın tıbbi durumu şu an itibariyle stabil. Trafik kazaları travma vakalarıdır. Hastamızın farklı yerlerinde kırıkları var. Tedavisi devam ediyor. Şuuru açık. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Çünkü bu tür olaylar birçok aileyi aynı anda etkileyebiliyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.