Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada pert olan otomobilden burnu kanamadan çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik direğine çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu. Aracından burnu bile kanamadan çıkan sürücü kontrol amacıyla ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.Kaza, akşam...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazada pert olan otomobilden burnu kanamadan çıktı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik direğine çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu. Aracından burnu bile kanamadan çıkan sürücü kontrol amacıyla ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza, akşam saatlerinde Alaplı Ereğli karayolu Mevrealtı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Alaplı'dan Ereğli istikametine giden Güngör A. idaresindeki 67 UF 151 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptıktan sonra yol kenarındaki kanala düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Güngör A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

HASTANEDE TÜM ISRARLARA RAĞMEN TEDAVİYİ KABUL ETMEDİ

Hastaneye getirilen ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü Güngör A., acil serviste tedaviyi kabul etmedi. Hastane girişinde uzun süre ikna edilmeye çalışılan sürücü, yakınlarının ısrarına rağmen tedavi olmayı reddetti. Doktorların 'iç kanama geçirebilir' uyarısına rağmen Güngör A., eşi ve yakınları ile birlikte hastaneden ayrıldı. Acil servis görevlileri tarafından sürücünün tedaviyi kabul etmediği ve alkolü olduğu şeklinde tutanak tutuldu.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.