Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza yapan alkollü sürücü arabayı alkollü arkadaşına bırakıp kaçtı

Aydın’da dün akşam alkollü olarak direksiyon başına geçerek üç arabaya çarpan bir kişi, arabasını yanında bulunan ve o da alkollü olan arkadaşına bırakarak kaçtı. Sürücü genç yakalandı ama polis ekiplerine zorluk çıkardı. Kazadan...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza yapan alkollü sürücü arabayı alkollü arkadaşına bırakıp kaçtı
Aydın’da dün akşam alkollü olarak direksiyon başına geçerek üç arabaya çarpan bir kişi, arabasını yanında bulunan ve o da alkollü olan arkadaşına bırakarak kaçtı. Sürücü genç yakalandı ama polis ekiplerine zorluk çıkardı. Kazadan sonra arabadan yolda düşen stepneyi bulan polis, yuvarlayarak yanına götürdü. Kazanın farkında olmayan ve arabasının sağ ön lastiği patlayan alkollü genç, polisin elinden aldığı patlak stepneyle lastik değiştirmeye kalktı. Polisin her iki lastiğin de patlak olduğunu ikna etmekte zorlandığı N.Ş., bagajından aldığı kriko ve bijon anahtarıyla lastiği değiştirmek istedi. Polis, sürücüyü lastiğin üzerine çıkarak patladığını ispatlamaya çalıştı. İkna etmekte zorlanınca elinden kriko ve bijon anahtarını alarak arabaya bindirdi. Bir süre sonra yine inen alkollü genç, tekrar binerek direksiyon başına geçti. Polisin kontak anahtarını aldığının farkında olmadan çalıştırmak için uğraştı.

Aydın’da alkollü olarak 09 DP 884 plakalı arabayı kullanan T.K., kaza yapınca arabasını yanındaki alkollü arkadaşına bırakarak kaçtı. Aracın şoförü olduğunu söyleyen 27 yaşındaki N.Ş., şikayet üzerine polis tarafından yakalandı. Ölçümde 243,3 promil alkollü olduğu belirlenen N.Ş., ne yaptığını bilemeden polislere zor anlar yaşattı. Araştırmada ise arabayı T.K.'nin kullandığı ve alkollü olduğu için kaçtığı öğrenildi. Sürücü, arabalarına çarptığı vatandaşların şikayeti üzerine gözaltına alındı. Araba ise kurtarıcı tarafından çekildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.