Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza değil cinayete teşebbüs!

Almanya’nın Heidenheim kenti yakınlarındaki A7 otoyolu üzerindeki köprüden atılan 12 kilo ağırlığındaki beton parçası, az daha dört kişilik Türkiye kökenli ailenin ölümüne yol açıyordu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza değil cinayete teşebbüs!
OTOMOBİLİ kullanan Serdal Ö. (33), 25 yaşındaki eşi ile 6 ve 4 yaşlarındaki iki çocuğunun içinde bulunduğu otomobille seyir halindeyken son anda yol üstündeki beton parçasını fark etti. Betona çarpmamak için aniden direksiyonu sağa çeviren Serdal Ö., kontrolü kaybetti. Otomobil, bariyerlere çarptı. Ağır hasar gören otomobildeki ikisi çocuk, dört kişi yaralandı. Sürücü Serdal Ö.’nün, otomobilin sağ ön koltuğunda oturan 25 yaşındaki eşi ağır yaralandı. Genç kadın hayati tehlikeyi atlatamadı. Serdal Ö. ile dört ve altı yaşındaki iki çocuğunun tedavisi hastanede sürüyor.

HEDEF Mİ SEÇİLDİLER?

Ulm savcılığı ve polisi 12 kilo ağırlığındaki beton parçasını yola atan kişi veya kişileri yakalamak için araştırma başlattı. Polis, kazayla ilgili Hürriyet’e, “Beton parçasını kimin attığını bulmak için savcılık ve polis koordineli çalışıyor. Savcı adam öldürmeye teşebbüsten soruşturma açtı. Beton yüzünden kaza yapan ailenin özellikle hedef seçildiğini sanmıyoruz” dedi.

Polis, beton parçasının, yola atıldığı bölgeye yakın bir yerde bulunan inşaattan alındığını tespit etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.