Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Karabük’te kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir midibüs, yoldan çıkıp bir giyim mağazasına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı....

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir midibüs, yoldan çıkıp bir giyim mağazasına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaldırımda herhangi bir kişinin olmaması can kaybını önledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Adnan Mutlu idaresindeki 34 UU 6498 plakalı midibüs, virajı döndükten sonra yolun ıslak ve kaygan olması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kaldırıma çıkarak bir giyim mağazasına çarparak durdu. Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, giyim mağazasının cam olan kapıları kırıldı. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
O anda kaldırımda kimsenin olmaması ve işyerinin kapalı olması olası bir faciayı önledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.