Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Barosu Başkanı Konaç: İç savaş ve bölünmenin eşiğindeyiz

Kayseri Barosu Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Türkiye’de yaşanan son gelişmeler, terör saldırıları ve yaşananlarla ilgili yeni bir uyarıda bulundu. Konaç, “İç savaş ve bölünmenin eşiğindeyiz. Gözümüzü kin ve nefret bürüdü.” dedi....

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Barosu Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Türkiye’de yaşanan son gelişmeler, terör saldırıları ve yaşananlarla ilgili yeni bir uyarıda bulundu. Konaç, “İç savaş ve bölünmenin eşiğindeyiz. Gözümüzü kin ve nefret bürüdü.” dedi.

Baro Başkanı Fevzi Konaç, bir gün önce ülke genelinde yaşanan olaylarla ilgili yaptığı 'savaşa sürükleniyoruz, zaman tek yürek olma zamanı' uyarısına bir yenisini daha ekledi. Yaşananları değerlendiren ve tehlikenin hızına dikkat çeken Avukat Konaç, şu ifadeleri kullandı: “Eskiden toplumsal değişim ve tehlikelerin yıllarca öncesinden ayak sesleri duyulur. Yavaş yavaş gelişir. Sinsice büyür ve olgunlaşırdı. Her şey gibi bu da değişti. Daha bir kaç yıl önce aklımızın ucundan bile geçmeyen büyük bir tehlike kapımızda. Hem de davul zurna çalarak ve jet hızıyla geliyor. İç savaş ve bölünmenin eşiğindeyiz. Gözümüzü kin ve nefret bürüdü. Büyük resmi görmeden, küçük sloganların ve heveslerin heyecanına kapıldık. Unutulmasın 'kurşun adres sormaz' sadece şarkı sözü değildir. Allah korktuğumuzla imtihan etmesin.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.