Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp olarak arandığı arkadaşı tarafından öldürülmüş

İstanbul’da polisin kayıp olarak aradığı iki kişiden birinin öldürüldüğü ortaya çıkarken, diğeri ise bu cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alındı. Olayın 32 bin liralık bir borç yüzünden meydana geldiği ortaya çıktı. Poliste suçunu itiraf eden şüpheli adliyeye sevk edildi. Kayıp Serhat Çarboğan’ın cesedi ise Kıraç'ta bir köprü altında üzerine buzdolabı hurdalarıyla örtülmüş bir şekilde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayıp olarak arandığı arkadaşı tarafından öldürülmüş

Eyüp’te Serhat Çarboğan’ın ailesi 34 yaşındaki çocuklarının ortadan kaybolduğunu söyleyerek 21 Mart tarihinde polise başvurdu. Polis, ortadan kaybolan Serhat Çarboğan olayını soruştururken, son olarak arkadaşı olan Nurullah G. (34) ile görüldüğünü tespit etti. Yapılan çalışmalarda Nurullah G,. için de 23 Mart tarihinde Esenyurt’ta kayıp müracaatı yapıldığı belirlendi. Polis soruşturmasında şüphelilerin son olarak bir otomobille Celaliye’ye gittiklerini, orada araçları çamura batınca gece bir arkadaşlarının yanında kaldıklarını ertesi gün ise Edirne’ye doğru hareket ettiklerini tespit etti.


KAYIP OLARAK ARANAN KİŞİ CİNAYET ŞÜPHELİSİ ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından birbiri ile bağlantılı olduğu düşünülen iki kayıp dosyası birleştirdi. Kayıplardan birinin cinayete kurban gittiği, diğerinin ise cinayet şüphelisi olduğu tespit edildi. Polis yaptığı çalışmalarda 32 bin liralık borç nedeni ile Serhat Çarboğan'ı öldürdüğü belirlenen Nurullah G.’yi gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinde sorgulanan Nurullah G., poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf etti. Arkadaşı ile para tahsilatı yapmaya gittikleri Celaliye’de bir gece kaldıklarını anlatan şüpheli daha sonra eğlenmek için Edirne’ye geçtiklerini söyledi. Dönüş yolunda aralarında kavga çıktığını belirten Nurullah G.'nin “Bana 32 bin lira borç vermişti. Otomobili çok sert kullandığımı söyleyip bu borcun 100 bin lira olduğunu söyledi. Bunun üzerine aramızda kavga çıktı. Ona bu parayı ödemeyeceğimi söylediğimde bana silah çekti, ben hızlı davranıp ona doğru ateş ettim. Başından vuruldu” dediği belirtildi.

CESEDİN ÜZERİNİ HURDA BUZDOLABI PARÇALARIYLA KAPATMIŞ

Daha sonra cesedi Kıraç bölgesinde bir köprü altına attığını söyleyen Nurullah G., “Cesedi orada bıraktıktan sonra üzerini hurda buzdolabı parçaları ile örttüm. Oradan ayrıldım. İran’a kaçmaya çalışacaktım. Ancak daha sonra vazgeçtim” dediği öğrenildi.. Polis yaptığı çalışmalarda Nurullah G.’nin gösterdiği yerde Serhat Çarboğan'ın cesedini buldu. Ceset üzerinde yapılan incelemede başından tabancayla vurulduğu ayrıca boğazının falçatayla kesildiği tespit edildi. 

Polis tarafından yapılan soruşturmanın ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.