Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kayınpederim 16 yıldır tecavüz ediyor' dedi, iki aile birbirine girdi

Bolu’da eşiyle barışmasını engellediği gerekçesiyle kayınvalidesini öldüren E.G’nin tutuklu, cinayete azmettirdiği iddia edilen babası R.G'nin tutuksuz yargılanmasına devam edildi. Duruşmada 32 yaşındaki Z.G'nin kayınpederi R.G.'nin 16 yıldır kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü, olaylar çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Kayınpederim 16 yıldır tecavüz ediyor' dedi, iki aile birbirine girdi

 

Geçen yıl Haziran ayında meydana gelen olayda 1 çocuk babası E.G., iddiaya göre kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Z.G. ile tartıştı. Z.G., annesi ve babasının evine gitti. E.G., daha sonra barışmak istedi. E.G., barışmalarına engel olduğunu düşündüğü kayınvalidesi N.Ö.’yü evlerine giderek pompalı tüfekle bir el ateş edip öldürdü. Tutuklanan E.G., ’tasarlayarak öldürmek’, babası R.G. ise ’altsoyu cinayete azmettirmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.

’BANA BOYNUZLU DEDİ’

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tutuklu sanık E.G. ile tutuksuz sanık R.G. hazır ulundu. Duruşmaya ölen N.Ö.’nün yakınları ve avukatlar da katıldı. Sanık E.G., eşinin kendisini 2 kez aldattığını söyleyerek, "Barışmak için çabaladım. Defalarca almaya gittim gelmedi. En son yine onu almaya gittim. Kapıyı kayınvalidem açtı. Bana ’Boynuzlu’ dedi. Ben de onu korkutmak için yere doğru ateş ettim. Kayınvalidem yere yığılınca olay yerinden çıktım. Babamın beni azmettirdiği iddiaları yalandır. Kimseyi öldürme kastım yoktu" dedi. Sanık R.G. ise "Gelinim Z. telefonda başka erkeklerle konuşuyordu" dedi.

"KAYINPEDERİM TECAVÜZ ETTİ"

Z.G. de evliyken başka birisiyle ilişkisi olmadığını, kayınpederinin kendisine 16 yıldır tecavüz ettiğini iddia ederek, "O eve 16 yaşında gelin gittiğim için çok korkuyordum kayınpederimden. Her fırsat bulduğunda benimle zorla birlikte oluyordu. Artık ondan korkmadığım için söylüyorum"dedi.

DURUŞMA ÇIKIŞI KAVGA

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelenirken, duruşma çıkışında tecavüzle suçlanan kayınpeder R.G. ile yakınları, Z.G’ye ve yakınlarına tepki gösterdi. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya döndü. İki taraf tekme tokat birbirine girdi. Polis, tarafları güçlükle ayırdı. Z.G. ve yakınları adliyenen karşısındaki parka götürülürken, R.G. ve yakınları ise adliye binasına götürüldü. Bir süre sonra R.G. ve yakınları polis eşliğinde adliye önündeki otomobillerine giderken tekrar parkta bekleyen grubun üzerine yürümek istedi. Bunun üzerini polis, R.G. ile 4 yakınını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.