Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavun tarlasından mühimmat çıktı!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olması üzerine Akıncı Hava Üssü'nden kaçan darbeci askerlere ait malzemeler, hava üssü yakınındaki kavun tarlasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kavun tarlasından mühimmat çıktı!
FETÖ'ye mensup darbeci askerlerin karargah olarak kullandıkları Kazan'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı (Akıncı Hava Üssü) çevresindeki arazilerde
jandarma tarafından arama tarama çalışmaları sürdürülüyor. Yürütülen çalışmalara, Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı 60 personel ve özel eğitimli arama köpekleri katılıyor.

Aramalar neticesinde, üssün yakınındaki kavun tarlasında, askeri kamuflaj ve rütbeler, kredi kartları, ehliyet, pasaport ve taşınabilir bilgisayar belleğinin yanı sıra eğitim bombası gibi birçok malzeme ele geçirildi. Malzemeler, olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

Kazan'da yaşayan bir vatandaşın önceki günlerde ihbarı üzerine, Akıncı Üssü'nün kuzeyinde bulunan tellerden atlayarak kaçan darbeci askerler tarafından bir tarlada bırakılan bilgisayar ve cep telefonu gibi malzemelere el konulmuş, bunun üzerine bölgede geniş kapsamlı arama başlatılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.