Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katil sürücü iş adamı çıktı!

İzmir’in Konak İlçesi’nde, 10 gün sonra evlenecek olan Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer’e çarpıp ölümlerine neden olduktan sonra kaçan sürücünün kimliği polisin araştırmalarıyla belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Katil sürücü iş adamı çıktı!
Ankara’da müteahitlik yaptığı öğrenilen N.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ecem’in kız kardeşi Hatice Arıcı, aynı zamanda yazarı olduğu Ekşi Sözlük üzerinden, sürücünün bulunması için kazaya tanıklık edenlerden yardım istemişti.

Geçen perşembe günü Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yürüyen, evlilik hazırlığı yapan 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu ile teyzesi 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer, bir otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Otomobilin sürücüsü ise kaza sonrasında araçtan inip kaçtı. Sürücü polisin aramalarına rağmen bulunamadı. Kaza yerinden geçen bir motosiklet sürücüsünün, kask kamerasıyla tesadüfen çektiği gürüntüleri sosyal medya hesabından yayınlaması, kaçak sürücünün bulunması için Ecem’in ailesine yeni bir umut oldu. Bu görüntüleri inceleyen ve kendi sosyal medya hesabından paylaşan Ecem’in kız kardeşi Hatice Arıcı, sürücünün bulunması için ’Acımız çok büyük. Katilin bulunmasında etkili olabilecek tüm bilgileri hukukla paylaşmamız adına bize bildirmeniz ve katilin asla teselli olamayacak olsak da cezasını çekmesi dileklerimizle’ yazısıyla, Ekşi sözlük üzerinden yardım çağrısında bulundu.

POLİS KİMLİĞİNİ TESPİT ETTİ

Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Ancak ruhsat sahibinin, kaza anında aracın kendisinde olmadığı yönünde bilgi vermesi üzerine, sürücünün bulunması için yeniden çalışma yapıldı. Bu arada o akşam aracı, ruhsat sahibinin akrabası olan N.D.’nin ödünç olarak aldığı saptandı. Ankara’da müeahitlik yapan N.D.’nin yakalanması için operasyonların her yerde sürdüğü açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.