Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal’da uyuşturucu operasyonu

Kartal’da Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen baskında 5 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile 2 silah ele geçirildi.Güven...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da uyuşturucu operasyonu
Kartal’da Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen baskında 5 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile 2 silah ele geçirildi.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kartal'da son zamanlarda artan uyuşturucu satışları nedeniyle bölgede çalışma başlattı. Yaklaşık 2 ay süren takipler sonucu belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Güven Timleri, Esentepe Mahallesi’nde bazı adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Aralarında satıcı ve kuryelerin de yer aldığı 5 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda piyasa değeri 90 bin lira olan 'Jamayika' madde, eroin ve esrar ile iki adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Ayrıca operasyonda yapılan aramalarda şahısların üzerinden çıkan 4 bin 220 Türk Lira’ya da el konuldu. Gözaltına alınan C.K., İ.B., N.K., M.S. ve C.H. ele geçirilen uyuşturucu ve silahlarla birlikte polis merkezine götürüldü. Bu arada zanlıların yakınları polis merkezi girişinde görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Zanlıların, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.