Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kars'ta şüpheli çanta patlatıldı

Kars şehir merkezinde öğle saatlerinde bir aracın önüne bırakılan şüpheli çanta korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Bomba imha polisinin fünye ile patlattığı çantadan elektronik malzeme kabloları çıktı.Kars’ın hareketli caddelerinden...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars'ta şüpheli çanta patlatıldı
Kars şehir merkezinde öğle saatlerinde bir aracın önüne bırakılan şüpheli çanta korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Bomba imha polisinin fünye ile patlattığı çantadan elektronik malzeme kabloları çıktı.

Kars’ın hareketli caddelerinden Faikbey’de yaşanan olay, İl Emniyet Müdürlüğüne ulaşan ihbarlarla başladı. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemleri aldı. Cadde geçici süre trafiğe kapatıldı. Vatandaşların olay yerine yaklaşmaması için güvenlik şeridi çekildi.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi ilk olarak çantayı kontrol etmesi için bomba imha uzmanı arkadaşlarının kıyafetini giymesine yardımcı oldu. Ekip sinyal kesici Jammer’ı açarak olası uzaktan kumanda ihtimaline karşı önlem aldılar. Ardından ise bomba uzmanı fünyeyi, şüpheli valizin önüne bıraktı. Büyük bir gürültü ile patlayan çantadan elektronik sistemlerde kullanılan kablolar çıktı.

Ekipler fünye ile patlatılan çantayı alarak Faikbey Caddesini trafiğe açtılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.