Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar maskeli soygun güvenlik kamerasında (Özel)

Okmeydanı'nda gece saatlerinde tekstil atölyesinin kilidini kırarak içeri giren hırsızlar yaklaşık 50 bin lira değerindeki kadın pardösüsünü çalarak kayıplara karıştı. Bir saat boyunca aralıklarla iş yerine gelen hırsızlar otomobile...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kar maskeli soygun güvenlik kamerasında (Özel)
Okmeydanı'nda gece saatlerinde tekstil atölyesinin kilidini kırarak içeri giren hırsızlar yaklaşık 50 bin lira değerindeki kadın pardösüsünü çalarak kayıplara karıştı. Bir saat boyunca aralıklarla iş yerine gelen hırsızlar otomobile koydukları pardösüleri bir kaç seferde taşıdı. Kar maskeli soygun iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Dün gece meydana gelen olay, iş yeri sahibine gelen bir telefonla ortaya çıktı. Tuncay Zengin'i arayan belediye temizlik görevlisi, çöpte bir kasa buldu. Açık bulunan çelik kasanın içindeki kartvizitten kendisine ulaşan temizlik görevlisini dinleyen Zengin, hemen iş yerine gelince kırılan 2 adet çelik kapı ve sökülen 4 adet kilit ile karşılaştı. Hemen polise haber verdi. Bir yandan da iş yerinde zarar tespiti yaptı. İş yerinden çelik kasa içinde bulunan 5 bin lira nakit para ile yaklaşık 50 bin lira değerindeki kadın pardösüsünün çalındığını gören Zengin, iş yerine gelen ve parmak izi incelemesi yapan polislere durumu anlattı. Saat 03.00 sıralarında iş yerine otomobille gelen kar maskeli zanlıların kilitleri nasıl açtıkları ve iş yerinden pardösüleri nasıl çıkardıkları saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Otomobile sığmayan ürünleri taşımak için zanlıların bir kaç sefer aynı yere gelerek çıkarılan ürünleri taşıdıkları görülüyor.

25 KİŞİNİN EKMEK PARASINI ÇALDILAR

İş yeri sahibi Zengin, 25 kişinin çalıştığı atölyeden çalınan kasada işçilerin maaşlarının bir kısmının bulunduğunu, satışa hazır haldeki pardösülerin parasıyla işçilerin ödemelerinin yapılacağını söyledi. Büyük mağduriyet yaşadıklarını ve 45-50 liralık zararı bulunduğunu anlatan Zengin, hırsızların bir saate yakın dükkana gelerek pardösüleri taşıdıklarını belirtti. Zengin, ayrıca bölgenin polis tarafından riskli olarak değerlendirildiği için gerekli yardımı alamadıklarını da sözlerine ekledi.

Abdülgani Oğur isimli başka bir esnaf da kendi iş yerine de kısa süre önce girildiğini belirtti. Bölgede iş yapan esnafın hırsızlık olaylarından bunaldığını ve iş yapamaz hale geldiğini belirten Oğur, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini alan polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.