Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapkaç anı güvenlik kamerasında

Beyoğlu'nda yaşanan kapkaç anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan olayda, beyaz bir otomobilden inen şüpheli, ilk olarak sokakta bulunan bir direğin arkasına saklanıyor. Bir...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kapkaç anı güvenlik kamerasında
Beyoğlu'nda yaşanan kapkaç anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan olayda, beyaz bir otomobilden inen şüpheli, ilk olarak sokakta bulunan bir direğin arkasına saklanıyor. Bir süre direğin arkasında saklanan şüpheli, yoldan geçen M.K. isimli kadının arkasından yaklaşarak çantasını kapıp kaçıyor.

Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kapkaç olayından yaklaşık yarım saat sonra 4 kişi oldukları öğrenilen otomobilli kapkaç çetesi üyelerini yakaladı. İçerisinde 180 lira, cep telefonu ve kredi kartlarının olduğu çanta, sahibine verildi.

Kapkaçı yaptığı öne sürülen C.D. 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderilirken diğer 3 şüpheli ise emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.