Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyon kadınları böyle ezdi

Şişli'de, iddiaya göre çalışmadığı için arkadan itilen kamyon kaldırımda sohbet eden kadınlara çarptı. Kaza anı bir kuruyemiş dükkanının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, dün saat 15.00 sıralarında Abide-i...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamyon kadınları böyle ezdi
Şişli'de, iddiaya göre çalışmadığı için arkadan itilen kamyon kaldırımda sohbet eden kadınlara çarptı. Kaza anı bir kuruyemiş dükkanının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki kadının bir kaldırım üzerinde sohbet ettiği gözleniyor. Bu sırada hızla gelen kamyon iki kadına çarparak önünde sürüklüyor. Yaralanan kadınların Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Kamyon sürücüsünün ise kaza yerinden kaçtığı öne sürüldü. Kazadan kıl payı kurtulan kuruyemiş dükkanının sahibi Muzaffer Karabulut ise, kadınlar kaldırımda sohbet ettiğini kendisinin de dükkanın önünde oturduğunu söyledi. Karabulut kamyonun içinde sürücünün olmadığını kamyonun arkadan itildiği sırada kazanın gerçekleştiğini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.