Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman'ın babası: 'Evladıma teşekkür ediyorum'

Darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Halisdemir, Çekmeköy’de son Milli İrade nöbetine katıldı. Oğluyla gurur duyduğunu belirten Baba Halisdemir'in sahneye çıkmasıyla duygu dolu anlar yaşandı. Milli İrade nöbetindeki bazı vatandaşların ağladığı görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahraman'ın babası: 'Evladıma teşekkür ediyorum'
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Halisdemir, Çekmeköy’de son demokrasi nöbetine katıldı. Baba Halisdemir'in sahneye çıkmasıyla duygu dolu anlar yaşandı. Milli İrade nöbetindeki bazı vatandaşların ağladığı görüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Hasan Halisdemir’in elinden öperek tespih hediye etti. Milli İrade nöbetinde ünlü sanatçılar da yer alarak mini konser verdi. İlçede Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adı verilen okulun ise yeni eğitim-öğretim yılında hizmete başlayacağı açıklandı.

"Oğlumla gurur duyuyorum"

Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen Hasan Halisdemir, "Ben Ömer Halisdemir’in babası olarak oğlum devletine, milletine, bayrağına, sizlere, Türk milletine sahip olduğu için bu darbecileri tek kurşunla vurduğu için çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum evladıma. Türk milleti de bana sahip çıktığı için Türk milletine çok teşekkür ediyorum. Rüyamda yanıma geldi. 'Oğlum ne yapıyorsun?' dedim. 'Baba' dedi. 'Bugün nöbetim var' dedi. Hemen uyandığım zaman o gün uyuyamadım. Ben de o gün sabaha kadar nöbet tuttum evladım için ve 1 ay oluyor Cuma gününden beri onun yerine ben nöbet tutuyorum. Kendisi de sadece nöbet tutuyor. Çocuklarınıza sahip çıkın sizden sadece Ömer istiyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.