Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafaları karıştıran kayyum açıklaması

Ajanslardan Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandığı haberleri üzerine açıklama yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Göreve iade edilmeyen belediye başkanları var. Dönüşümde değerlendirilecek. Diyarbakır'a döndüğümde değerlendirilecek konulardan biridir. Kayyum atanmayacak anlamına gelmiyor. Şu anda bir görevlendirme ve atama yok" dedi...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kafaları karıştıran kayyum açıklaması
 Diyarbakır'ın Silvan ve Sur ilçeleri belediyelerine kayyum atandığı iddialarına ilişkin Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy "Şu anda bir görevlendirme ve atama yok" dedi. Bazı toplantı ve temaslar nedeniyle Ankara'da bulunan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy "Şu anda kayyum ataması yapılmamıştır. Kanun Hükmünde Kararname bilindiği gibi çıktı. Göreve iade edilmeyen belediye başkanları var. Dönüşümde değerlendirilecek. Diyarbakır'a döndüğümde değerlendirilecek konulardan biridir. Kayyum atanmayacak anlamına gelmiyor. Şu anda bir görevlendirme ve atama yok" ifadelerini kullandı.

"ATAMA İÇİN KAYMAKAMLAR DEĞERLENDİRİLLECEK İSİMLERDEN"

Silvan Belediyesi'ne ilçenin kaymakamı Murat Kütük, Sur Belediyesi'ne Kaymakam Memduh Duran'ın atandığı yönündeki habere ilişkin ise Vali Aksoy, "Henüz bir atama yok. Atama yapılırsa da değerlendirilecek isimlerden biridir kaymakamlar" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.