Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadına şiddetin önüne geçilemiyor: Bu kez de ünlü yapımcı...

Ünlü yapımcı Elin Ecealp ve sevgilisi Özgür Özer, yapımcı Galip Güner'in evindeki parti sırasında yaşadıkları tartışma sonrası kavga etmeye başladı. Ecealp'i darp eden Özer'e sert tepki gösteren Güner, sopayla vurdu. Yaşanan arbede sonrası evden giden Özer’e 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadına şiddetin önüne geçilemiyor: Bu kez de ünlü yapımcı...
Ünlü film yapımcısı Elin Ecealp, sevgilisi Özgür Özer ile birlikte yaşıyordu. Çift, 14 Mayıs günü yapımcı Galip Güner'in evine eğlenmek amacıyla gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Ecealp-Özer çifti arasında tartışma başladı. Grup arkadaşları çifti sakinleştirmeye çalışsa da tartışma bir müddet sonra kavgaya dönüştü. Özgür Özer, sevgilisi Elin Ecealp'i darp etmeye başladı. Galip Güner ve Ecealp'in arkadaşı Atiye Yiğit ikili arasında yaşanan kavgaya müdahil oldu. Güner, arkadaşı Ecealp'i darp eden sevgilisine eline geçirdiği sopa ile vurmaya başladı.

Özer ise eşyalara zarar vererek evden uzaklaştı. Yaşanan arbede sonrası Özer, Ecealp'i arayarak yaşanan durumu medyada deşifre edeceğini söyleyerek şantaj yoluyla yüklü miktarda para istemeye başladı. Bunun üzerine savcılığa başvuran ünlü yapımcı, sevgilisinden şikâyetçi oldu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma sonunda, Özgür Özer'in, Elin Ecealp'i darp ettiği, yaşanan darp sırasında Ecealp'in arkadaşlarının da Özer'i darp ettiği ve ardından Özer'in şantaj yoluyla para istediği belirtilen bir iddianame hazırlandı.


ŞANTAJ YAPTI

İddianamede; Elin Ecealp, Özgür Özer, Galip Güner ve Atiye Yiğit müşteki- şüpheli olarak yer aldı. Elin Ecealp, Galip Güner ve Atiye Yiğit hakkında "basit yaralama" suçundan birer yıla kadar hapis cezası istenirken, Özgür Özer hakkında "basit yaralama, mala zarar verme ve şantaj" suçları kapsamında 5 yıla kadar hapis cezası istendi. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.