Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın teröriste destek için hastaneye gelenlere polis müdahalesi

ABD Başkonsolosluğu'na silahlı saldırı düzenledikten sonra yaralı ele geçirilen kadın teröriste destek için hastaneye gelen gruba polis müdahale etti. Polis, bazı basın mensuplarını da darp etti.Öğle saatlerinde Şişli Eğitim ve Araştırma...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadın teröriste destek için hastaneye gelenlere polis müdahalesi
ABD Başkonsolosluğu'na silahlı saldırı düzenledikten sonra yaralı ele geçirilen kadın teröriste destek için hastaneye gelen gruba polis müdahale etti. Polis, bazı basın mensuplarını da darp etti.

Öğle saatlerinde Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne gelen bir grup, acil girişi önüne ‘Hatice Aşık onurumuzdur’ şeklinde pankart açarak oturma eylemi yaptı. Uyarılarını dikkate almayan eylemciler, çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Müdahale sonrası gözaltına alınan eylemciler, çevik kuvvet aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

Bu arada, yaşananları görüntülemek isteyen basın mensupları polis engeliyle karşılaştı. Eylemcilerin ardından basın mensuplarına yönelen polisler, bazı gazetecileri darp etti. Bir basın mensubu, polisin müdahalesiyle yere düştü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.