Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kablo fareleri polisi böyle 'at'lattı!

Edirne’de bir işyerinden bakır kablo çaldıktan sonra at arabası ile kaçan 2 şüpheli, polisin filmleri aratmayan kovalamacası sonucu yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kablo fareleri polisi böyle 'at'lattı!
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabaha karşı 03.00 sıralarında devriye gezdiği sırada arkası kolilerle dolu bir at arabasının Karaağaç Mahallesi’ne doğru gittiğini fark etti. At arabasını takibe alan polis malzemelerin çalıntı olmasından şüphelenip durdurmak istedi. Polisin uyarısına rağmen at arabasındaki iki kişi durmayarak Tunca Nehri kıyısından ağaçlık alana doğru kaçtı.

TEKRAR AT ARABASINA BİNİP KAÇTI

At arabasıyla kaçan şüphelileri polis durdurmak için sözlü uyarı yaptı ardından havaya iki el uyarı ateş etti. Tüm uyarılara rağmen at arabasıyla kaçmaya devam eden şüpheliler bir iş yerinden çaldıkları 25’er kiloluk rulo şeklindeki 4 koli bakır kabloyu yola attı. Bu sırada şüphelilerden biri at arabasından yola düştü. Polis otosunun kamerasının kayıt ettiği görüntülerde yere düşen şüpheli tekrar at arabasına binerek kaçmaya devam etti.

Kovalamaca polis otosundaki kamera tarafından saniye saniye kayıt edildi. Bu sırada şüphelilerden biri ayağından çıkan ayakkabısını da bırakarak kaçtı. Ağaçlık alanın çevresinde önlem alan polis ekipleri yola tek ayakkabısı ile çıkan şüpheliyi ve arkadaşını yakalayarak gözaltına aldı. 15 yaşındaki şüpheliler B.Ç., ve E.T. sorgusunda suçlarını itiraf etti. Savcılığa sevk edilen iki şüpheli yaşları küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılarak ailelerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.