Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabin amiri Fatma Hülya Dobur toprağa verildi

İstanbul Halkalı'da evine dönüş yolunda Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden THY kabin amiri Fatma Hülya Dobur, Osmaniye'nin Sakarcalı köyünde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kabin amiri Fatma Hülya Dobur toprağa verildi
İstanbul Halkalı'da evine dönüş yolunda Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden THY kabin amiri Fatma Hülya Dobur, Osmaniye'nin Sakarcalı köyünde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları ile toprağa verildi.

Mezarı başına kızı Ezgi Dobur'un kollarında güçlükle gelebilen dört çocuk annesi Nezahat Dobur, "Kızım, zamansız ayrıldın. Sen buraya yakışmıyorsun." diyerek gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta durabilen ve sık sık yakınları tarafından su ile yüzü yıkanan anne Nezahat Dobur, yerden aldığı bir avuç toprağı kızının kabrine bıraktı. Uzun süre mezar başında gözyaşı döken anne Nezahat Dobur, kabrine su döktükten sonra kızının ve yakınlarının kollarında kabrin başından ayrılabildi.

3 kız bir erkek çocuk babası emekli öğretmen İbrahim Dobur, mezarlıkta taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta zorlandı. Fatma Hülya Dobur'un amcası Ahmet Dobur, ağabeyi İbrahim Dobur'a sarılarak, "Ben de 2008 yılındaki tren kazasında, Çankırı’da üniversitede okuyan kızım Şule Dobur’u kaybettim. Aynı kaderi paylaşıyoruz kardeş, mezar taşı öpmek çok zor." diye teselli etmeye çalıştı. İki kardeş birbirlerine sarılarak dakikalarca ağladı. İbrahim Dobur’u yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Cenaze bitiminde, kaza ile ilgili açıklama yapan baba İbrahim Dobur, "Olayın nasıl olduğundan haberimiz yok. Eğer sürücünün suçu varsa Allah belasını versin." dedi. THY ve Hava İş Sendikası'nın cenazeye birer çelenk gönderdiği görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.