Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmaya taze kan

Aksaray'da 357/1 kısa dönem 47 askerin yenim töreni gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende 3 haftalık temel askeri eğitimlerini alan askerler göreve başladı.    Programda bir konuşma yapan Garnizon...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarmaya taze kan
Aksaray'da 357/1 kısa dönem 47 askerin yenim töreni gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende 3 haftalık temel askeri eğitimlerini alan askerler göreve başladı.

    Programda bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, askerlerin 3 haftalık temel askeri eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını belirterek "Yaklaşık 3 hafta önce kutsal vatani görevlerini yerine getirmek için bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınız temel askerlik eğitimini başarıyla tamamlayarak karşınızda onur ve gururla dimdik durmakta, sizlerin huzurunda yemin etmek için hazır bulunmaktalar. Güzel evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Genç silah arkadaşlarım, birazdan milletimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan şanlı bayrağımızın gölgesinde anne, baba ve kıymetli konukların huzurunda silah arkadaşlarınızla omuz omuza vererek gerektiğinde vatan, cumhuriyet ve vazife uğruna seve seve canınızı feda edeceğinize namus ve şerefiniz üzerine yemin edeceksiniz." dedi.

    47 asker adına konuşan Jandarma Er Uğur Yasin Medeni de, askerlik ocağının sıcak ortamında hemen kaynaştıklarını söyledi.

    Konuşmaların ardından 47 kısa dönem asker Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak yemin etti. Yemin töreninin ardından askerler aileleri ile buluşarak hasret giderdi. Programa Vali Şeref Ataklı, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda asker yakını katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.