Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan 7,5 tonluk kaçak içki operasyonu

İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından, Kemalpaşa ilçesinde kaçak içki operasyonu düzenlendi. Vişneli ve Bağyurdu köylerine baskın yapan timler, 7,5 ton kaçak içki ele geçirdi. Operasyonda iki kişi gözaltına alındı....

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarmadan 7,5 tonluk kaçak içki operasyonu
İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından, Kemalpaşa ilçesinde kaçak içki operasyonu düzenlendi. Vişneli ve Bağyurdu köylerine baskın yapan timler, 7,5 ton kaçak içki ele geçirdi. Operasyonda iki kişi gözaltına alındı. Bu içkilerin, lüks restoranlara satıldığı iddia edildi. İncelemelerde, insan sağlığını tehdit eden ortamlarda hazırlandığı ortaya çıktı.

Jandarma, Kemalpaşa’nın bazı köylerindeki zanlıların, ahırlarda kaçak içki imal ederek lüks restoranlara sattığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen timler, içkilerin Vişneli ve Bağyurdu köylerinde üretildiğini belirledi. Her iki köyde yaklaşık üç ay boyunca şüpheli kişiler üzerinde teknik ve fiziki takip yürüten ekipler, müşteri kılığına girerek A.B. ve C.D. ile içki satın alma pazarlı yaptı. Kendilerini müşteri gibi tanıtan jandarmalar, fiyatta anlaştıktan sonra şüpheliler tarafından şarap üretim ve paketleme depolarına götürüldü. İki şüpheli, kaçak içkileri müşteri zannettikleri jandarmalara satmaya çalışırken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan iki zanlının sorgusu devam ederken bir kişi de aranıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.