Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma hayrete düştü!

Antalya’nın Alanya ilçesinde İncekum Jandarma Komutanlığı ekipleri alınan ihbar üzerine düzenlediği operasyonda, bir evde bez dolap içerisine kurulmuş olan ışıklandırmalı düzenekte 1 kilogram 218 gram kubar esrar, çok sayıda dişi Hint keneviri ve alet ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma hayrete düştü!
Ekipler ev sahibi M. E.’yi gözaltına alırken, olayla ilgili B.D. ise aranıyor.

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avsallar Mahallesi'nde bir apartmanın 7’nci katında uyuşturucu üretimi yapıldığında dair İncekum Jandarma Komutanlığı ekiplerine gelen ihbar üzerine operasyon yapıldı. İhbar üzerine eve giden ekipler dubleks binanın giriş katında yaptığı aramada 20 santim uzunluğunda fermuarlı kol girişleri olan bez dolap içerisinde etrafa pembe ışık veren cihaz ve aynı dolap içerisinde 10 adet köpük bardak içerisinde ekili kenevir bitkisi, 5 adet naylon poşet içerisinde 20 santim boyunda 5 kök kenevir bitkisi, ısı ölçer, yine bez dolap içerisinde 11 adet küçük boy saksı içerisinde ekilmiş 11 kök kenevir bitkisi buldu.

Jandarma ekipleri dubleks binanın diğer odalarında yaptığı aramalarda da kenevir bitkilerine ısı etkisi yapan ışık aleti, alüminyum folyoya sarılı 18 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, çeşitli ebatlarda 6 adet renkli poşet içerisinde 1 kilo 200 gram kubar esrar, esrarları kurutmak için 1 adet elektrikli fan, 1 adet makas, 1 adet esrar içim borusu, esrar yapımında kullanılan zirai ilaçlar, 150-200 adet kenevir tohumu, kürek, çapa, tırmık, 1 adet vantilatör, 6 adet 6 kök kenevir ele geçirdi. İncekum Jandarma Komutanlığı ekipleri dubleks bina içerisinde toplam 1 kilogram 218 gram kubar esrar, 22 adet kök kenevir bitkisi, 150-200 adet kenevir tohumu ve çok sayıda esrar yapım aleti ele geçirdi. Ekipler daire içerisinde esrar yapımı ve esrar maddelerine el koydu.

İncekum Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili ev sahibi M. E.’nin ifadesini almak üzere komutanlığa götürürken, B.D.’nin ise kaçak olduğu ve arandığı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.