Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'deki yangın dehşeti amatör kamerada

İzmir'in Konak ilçesi'ndeki Dr. Behçet Uz Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi karşında bulunan bir binada çıkan yangın paniğe yol açtı. Binadan yükselen alevler amatör kameraya yansıdı. Olay, saat 04.00 sıralarında, Sezer...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2015 06:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2015 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'in Konak ilçesi'ndeki Dr. Behçet Uz Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi karşında bulunan bir binada çıkan yangın paniğe yol açtı. Binadan yükselen alevler amatör kameraya yansıdı.

Olay, saat 04.00 sıralarında, Sezer Doğan Sokak'ta meydana geldi. Hastanenin karşısındaki 4 katlı binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binadan çıkan alevleri görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerinde bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangın, çocuk acil servisinde bulunan hasta yakınları arasında korku ve paniğe neden oldu. Bazı vatandaşlar da yangını cep telefonlarının kamerasıyla görüntüledi. Yangın, ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonunda söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı, binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.