Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak'ta 'üretim yönetimi' eğitimleri başladı

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle Gelişen Beşeri Sermaye Kalkınan Uşak” isimli proje kapsamında üretim yönetimi eğitimleri başladı.USİAD...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak'ta 'üretim yönetimi' eğitimleri başladı
Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle Gelişen Beşeri Sermaye Kalkınan Uşak” isimli proje kapsamında üretim yönetimi eğitimleri başladı.

USİAD Başkanı Hasan Yıldırım, eğitimin açılışında yaptığı konuşmda, “Müşteri ihtiyaçlarını yerine getirebilmek için kullanılan insan, iş, ürün ve/veya hizmet kalitelerinin, sistematik bir yaklaşımla tüm çalışanların katkılarıyla sağlanması olan toplam kalite, verimlilik ve kapasite artışı sağlayarak kâr marjını arttıran süreç, artan kapasite ve oluşan müşteri talebini karşılayacak ürün veya hizmeti üretmek için gerekli üretim planlama eğitimleri verilmektedir. Tüm Uşaklı sanayicilerimiz ve üyelerimizin katılmasını tavsiye ediyorum.” dedi.

Üretim yönetimi eğitimini veren Yrd. Doç. Dr İbrahim Gürler ise şunları anlattı: “İşletmelerdeki üretim fonksiyonu, küreselleşen dünyada giderek büyük önem kazanmıştır. Ülkemizdeki işletmeler de ürünlerinin tüm dünya pazarlarında bulunabilirliğini sağlamak için yeniden yapılanma sürecine girmişlerdir. Artık üretim, işletmenin operasyonel bir fonksiyonu olmayıp üst yönetimin stratejik karar alanına girmiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.