Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de Kitlesel Medya ve Yargı Çalıştayı düzenlenecek

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, Avrupa Birliği (AB) eşleştirme projesi olan Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi'ne devam ediyor. Projeyle Türk yargı sisteminin medya kuruluşlarıyla ilişkilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, Avrupa Birliği (AB) eşleştirme projesi olan Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi'ne devam ediyor. Projeyle Türk yargı sisteminin medya kuruluşlarıyla ilişkilerinin güçlendirilmesi ve sistematik hale getirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda yargı kurumları bünyesinde basın sözcülüğü sisteminin kurulması ve ülke çapında etkili hale getirilmesi amacıyla bu alanda çalışmaları bulunan AB ülkelerinden uzmanların projeye katılımı sağlanacak.

Projenin en önemli ayaklarından biri de ülke genelinde çeşitli şehirlerde çalıştaylar düzenlenmesi. Bu kapsamda Ankara, Diyarbakır ve İstanbul'da çalıştaylar yapıldı. Bunlara hâkimler, savcılar, basın mensupları ve diğer uygulamacılar katıldı. Çalıştayların dördüncüsü ise İzmir'de, 30 Ekim ile 1 Kasım 2013 arasında yapılacak. Balçova Termal Otel’de düzenlenecek çalıştaya İzmir’de görev yapan hâkimler, başsavcılar, Türkiye Barolar Birliği ve basın organları temsilcileri katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.