Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de kedisine bakamayan Kültürpark'a bırakıyor

İzmir'de büyük heveslerle satın alınan kedilerin birçoğu, Kültürpark'a bırakılıyor. Bu da yüzlerce kedinin ortada kalmasına sebep oluyor. Bu kedilere hayvanseverler sahip çıkıyor. Onlardan birisi de 66 yaşındaki Zeki Süren.Emekli maaşını...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'de kedisine bakamayan Kültürpark'a bırakıyor
İzmir'de büyük heveslerle satın alınan kedilerin birçoğu, Kültürpark'a bırakılıyor. Bu da yüzlerce kedinin ortada kalmasına sebep oluyor. Bu kedilere hayvanseverler sahip çıkıyor. Onlardan birisi de 66 yaşındaki Zeki Süren.

Emekli maaşını kedilerin bakımı için harcadığını belirten Süren, “Aylık yaklaşık bin lira harcama yapıyorum. Bakamadıkları yavruları, ekseri buraya ya da diğer parklara atıyorlar. Onların vicdanlarına kalmış. Çöp kutusuna bile atanlar var. Geçen günü gazetede de çıktı, paketlemiş çöp kutusuna naylon torbanın içinde atmışlar. Üç çocuk, bulup veterinere götürerek iyileştirdi. Ben yedi senedir yemek getiriyorum. Tavuklu makarna ve balık gibi yiyecekler yapıyorum. Emekli maaşım var, onu da bunlara harcıyorum. Kendim çalıştığım parayla da geçiniyorum.”d edi.

Yolda buldukları yavru bir kediyi Kültürpark'a bırakan bir vatandaş ise, “Yavru, iki gündür Tepecik tarafında duruyordu. Annesi olmadığı için tamamen ortadaydı. Biz de bu duruma kayıtsız kalmamak için buraya getirdik. Buraya sürekli hayırseverlerin yiyecek getirdiklerini bildiğimiz için belki kedinin yaşama şansı olur diye düşündük.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.