Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir CHP'de ön seçim sonuçlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ön seçim sonuçları açıklanmaya başlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir 2. bölgede açık ara farkla birinci olduğu ön seçimde, 1. bölgenin galibi de İzmir Milletvekili Musa Çam oldu.1....

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ön seçim sonuçları açıklanmaya başlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir 2. bölgede açık ara farkla birinci olduğu ön seçimde, 1. bölgenin galibi de İzmir Milletvekili Musa Çam oldu.

1. bölgede Musa Çam, 2. bölgede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk sırada yer alıyor. Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Bedri Serter, "Genel başkanımızla görüştük. Başarılı bir sonuç aldığımızı dile getirdik. Adaylarımızın ilk 5’ini sıraladık. Kendisi bize çok mutlu olduğunu söyledi." dedi.

Serter, "2. bölgede genel başkanımız 31 bin civarında bir oy almıştır. En yakın ikinci sıradaki ile 12 bin civarında oy farkı var. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Ali Balbay, Atilla Sertel, Kamil Okyay Sındır, Hüseyin Sezer şeklinde ilk 5 sıralanıyor. 3-4 yakın belki yer değişikliği olabilir ileriki saatlerde.” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir 1.bölge’de ön seçim sonunda zafer İzmir Milletvekili Musa Çam’ın oldu. Musa Çam 14 ilçenin tamamında ilk sırada çıkarken rakiplerine fark atarak birinciliğe uzandı. Zafer sonrası konuşan Çam başarının sırrı şu sözlerle açıkladı; “Bu kez ön seçimin birincisi oldum. Çok mutluyum. Biri bu hikayeyi yazmalı. Başarının sırrı 14 ilçeyi gezdim, her üyeye dokundum. 7/24 çalıştım. Daha ne yapayım?”

1. bölgede sıralama şöyle; Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Murat Bakan, Muhsin Kurt.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.