Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu

İstanbul narkotik polisi önceden belirlenen adreslere sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinnin de katıldığı operasyonda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Haklarında yakalama kararı bulunan şahıslar ise...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu
İstanbul narkotik polisi önceden belirlenen adreslere sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinnin de katıldığı operasyonda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Haklarında yakalama kararı bulunan şahıslar ise gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin de desteği ile önceden belirlenen adreslere eşzamanlı baskın yaptı. Fatih Topkapı Mahallesi Hallaç Hasan Sokak’taki bir apartman da operasyon yapılan adreslerden biri oldu. Polisin geldiğini gören şüpheliler, içerisinde bir miktar uyuşturucu ve bilye atarın bulunduğu poşeti pencereden dışarı attı. Yerdeki poşeti alan polis ekipleri apartmanın en üst katındaki daireye girdi. Narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramalarda yaklaşık 10 kilogram ağırlığında ve çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelere el koyan polis, şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü. Operasyonun ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olduğu belirtildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.