Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Valiliği'nden kimyasal açıklaması

İstanbul Valiliği, Tuzla'da bir fabrikada meydana gelen kimyasal sızıntısı ile ilgili açıklama yaptı. Kimyasalın hızla tahliye edildiği vurgulanan açıklamada, "Tahliye edilen maddenin kimyasal özelliği nedeniyle tahriş edici, gözlere ve...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Valiliği, Tuzla'da bir fabrikada meydana gelen kimyasal sızıntısı ile ilgili açıklama yaptı. Kimyasalın hızla tahliye edildiği vurgulanan açıklamada, "Tahliye edilen maddenin kimyasal özelliği nedeniyle tahriş edici, gözlere ve solunum yollarına zarar verici özelliği bulunmakta olduğundan bina ve çevresi tedbiren boşaltılmıştır." denildi.

İstanbul Valiliği'nde yapılan açıklama şöyle: "05 Ağustos 2015 Çarşamba günü Tuzla Deri Organize Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren bir firmaya ait bina dahilinde bulunan tankın delinmesi sonucunda açığa çıkan nitrik asit süratli ve emniyetli bir şekilde tahliye edilmektedir. Tahliye edilen maddenin kimyasal özelliği nedeniyle tahriş edici, gözlere ve solunum yollarına zarar verici özelliği bulunmakta olduğundan bina ve çevresi tedbiren boşaltılmıştır. Söz konusu maddenin tahliyesi neticesinde bina ve çevresinde tekrar gerekli kontroller yapılacak ve alınan tedbirler kaldırılacaktır. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma yaşanmamıştır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.