Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş makinesi operatörü yıktığı binanın altında kaldı

Amasya İl Özel İdaresi’ne ait iş hanının yıkımı esnasında 6 katlı binanın çökmesi sonucu beton yığınlarının altında kalan iki iş makinesi operatöründen biri hayatını kaybetti. Olayda 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 31 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş makinesi operatörü yıktığı binanın altında kaldı
Amasya İl Özel İdaresi’ne ait iş hanının yıkımı esnasında 6 katlı binanın çökmesi sonucu beton yığınlarının altında kalan iki iş makinesi operatöründen biri hayatını kaybetti. Olayda 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 31 yaşındaki Osman Hamurkoparan kurtarılamazken, diğer operatör Satılmış Karadoğan ise hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İl Özel İdaresi'ne ait 6 katlı binanın yıkımı sırasında Osman Hamurkoparan, iş makinesi ile binanın alt kısmında kolonları kırma işlemini gerçekleştirirken, bina bir anda iş makinesinin üzerine büyük bir gürültü ile devrildi. Yaşanan kazanın ardından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi geldi. Olayda Osman Hamurkoparan hayatını kaybetti. Hamurkoparan'ın cenazesinin enkaz altından çıkartılması için iş makinelerinden yardım alındı. Uzun çalışma sonuncunda çıkartılan Hamurkoparan'ın cansız bedeni ambulans ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.