Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiliz teröristler alay konusu oldu!

Suriye'de terör örgütü PKK ile bağlantılı YPG'ye destek veren ve kendilerini Bob Crow Tugayı olarak adlandıran grup için diğer teröristlerden şok bir yorum geldi!

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiliz teröristler alay konusu oldu!
Kendilerini Facebook'ta “Faşizm karşıtı mücadelede yer almak için İrlanda, İskoçya ve İngiltere’den gelen emekçi militanlar” olarak tanımlayan beş üyeli grup, ismini 2014 yılında İngiltere'de ölen Demiryolu, Denizyolu ve Ulaşım (RMT) Sendikası'nın eski lideri Bob Crow'dan alıyor.

PKK/YPG'li teröristlerle birlikte IŞİD'e karşı savaştığını iddia eden grup, Birleşik Krallık'ta grev yapan İngiliz demiryolu işçilerine geçen ay Suriye'den gönderdiği destek mesajıyla adını duyurmuştu.

Bob Crow Tugayı, son olarak Türk askerleri ve ÖSO mensuplarıyla savaşmak için Menbiç'e hareket ettiğini öne sürmüştü.

Ancak İngiliz Times gazetesi, YPG'ye katılan diğer yabancı militanların, Bob Crow Tugayı ile alay ettiğini aktardı. Zira diğer yabancı militanlar, Bob Crow Tugayı'nı, "Suriye'ye akın ederek zamanının büyük bölümünü savaşmak yerine poz vermekle geçiren bir grup idealist" olarak tanımladı.

Eski bir İngiliz askeri olan PKK/YPG'li bir terörist, Bob Crow Tugayı üyeleri için, "Aynı zamanda kötü askerler" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.