Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl'de nakliyeci kavgasını polis ayırmakta zorlandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki nakliye firması çalışanları arasında çıkan kavgada iki kişi yaralandı. 10 kişinin gözaltına alındığı olayda polis, kavgayı ayırmak için havaya uyarı ateşi açtı.Edinilen bilgiye göre Mahmudiye Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl'de nakliyeci kavgasını polis ayırmakta zorlandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki nakliye firması çalışanları arasında çıkan kavgada iki kişi yaralandı. 10 kişinin gözaltına alındığı olayda polis, kavgayı ayırmak için havaya uyarı ateşi açtı.

Edinilen bilgiye göre Mahmudiye Mahallesi mobilya sanayiide bulunan iki nakliye firması arasında bir süredir devam ettiği iddia edilen husumet dün gece akşam tarafların yol verme tartışması yüzünden kavgaya dönüştü. Çıkan kavga iki firma çalışanlarının dahil olmasıyla bir anda büyüdü. Yaklaşık 15 kişilik grubun kavgasını ayırmak için olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

POLİS UYARI ATEŞİ AÇTI

Polisler iki grubu ayırmak için havaya uyarı ateşi açmak zorunda kaldı. Polislerin güçlükle müdahale ederek ayırdığı vatandaşlar ise bir süre sözlü atışmaya devam etti. Çıkan kavga sonucunda baba ve oğul oldukları öğrenilen Yakup Y. (59) ile oğlu İbrahim Y. (34) yaralanırken her iki taraftan 10 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde bulunan ve nakliye firmalarından birine ait olduğu öğrenilen kamyonun camları da çıkan kavgadan nasibini aldı.

GERGİNLİK ACİL SERVİSTE DEVAM ETTİ

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yandan gerginlik acil serviste de devam etti. Vatandaşlar ile polis arasında bir süre sözlü atışma yaşanırken, acil servis kapısında nöbet tutmaya başlayan polisler içeriye kimsenin girmesine izin vermedi.

Gözaltına alınan şahıslar ise alınan sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.