Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMO üyeleri, Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin baret giyme törenine katıldı

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Bursa Orhangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin baret giyme törenine katıldı.    Bursa Orhangazi Üniversitesi seminer salonunda gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMO üyeleri, Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin baret giyme törenine katıldı
İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Bursa Orhangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin baret giyme törenine katıldı.

    Bursa Orhangazi Üniversitesi seminer salonunda gerçekleştirilen törene İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İMO üyeleri, inşaat mühendisliği bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerine baret giydirdi. Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, Basri Akyıldız’a teşekkür plaketi takdim etti.

    Basri Akyıldız, İMO Bursa Şubesi hakkında öğrencilere bilgi verirken “Böyle bir toplulukla bir araya gelmekten son derece mutlu olduk. Öncelikle şanslı olduğunuzu belirtmek istiyorum. Bizim dönemimize kıyasla daha fazla imkânlara sahipsiniz. Biz, Bursa Şubesi olarak öğrenci arkadaşlarımıza elimizden geldiğince destek vermeye ve iyi yetişmeleri için her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Bu sizin için de önemli fırsatları barındırıyor.” diye konuştu.

    Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri de, katılımlarından dolayı İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. İleri, "Tıp fakültesinde gördüğümüz önlük giyme törenlerinden esinlenerek, bugün inşaat mühendisliği bölümünde baret giyme töreni yaptık ve bunu geleneksel hale getireceğiz." dedi.

    İMO üyeleri, Bursa Orhangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Rektör Prof. Dr. Recep İleri’nin eşliğinde yeni kurulan laboratuvarları gezdi ve birimler hakkında bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.