Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmalathane yangını panik yarattı!

İstanbul Bayrampaşa'da bir atölyede çıkan yangın panik yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İmalathane yangını panik yarattı!
3 katlı imalathanede çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının olduğu bölgeye şerit çekerek çevre güvenliğini alırken, itfaiye görevlileri de kauçuk ve plastik ham maddesi bulunan imalathanedeki yangını söndürmek için köpükle müdahalede bulundu

Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Gelen son dakika bilgisine göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar İstanbul'un her yerinden görünüyor. Yanan binada zaman zaman patlamalar da yaşanıyor.

Bayrampaşa'da bulunan Baltaş Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın sırasında mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın sabah saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalanları kurtardı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.