Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki pitbullun saldırdığı esnaf 3 ay iş göremez raporu aldı

Bursa'da komşusunun iki pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan bir esnaf, hastanede 3 gün boyunca tedavi gördü ve 3 ay iş göremez raporu aldı.Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda sahibi Y.Y., tarafından iki pitbul cinsi köpek...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki pitbullun saldırdığı esnaf 3 ay iş göremez raporu aldı
Bursa'da komşusunun iki pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan bir esnaf, hastanede 3 gün boyunca tedavi gördü ve 3 ay iş göremez raporu aldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda sahibi Y.Y., tarafından iki pitbul cinsi köpek ayakkabı ile oynatılırken, kendilerini seyreden esnafa saldırdı. Peri ve Ateş isimli köpeklerin ağzındaki ayakkabıyı almak için çabalayan sahibi bunda başarılı olamazken, köpeklerden biri kendisini izleyen Yusuf Aydın’a saldırdı.

Komşu esnafın ayağını ısıran iki pitbull, çevredeki vatandaşların çabasına rağmen Aydın'ın ayakkabısını bırakmadı. Vatandaşların uzaklaştırmaya çalıştıkları pitbullar adamın ayağını parçaladı. Uzun çabalar sonucu kontrol altına alınan köpekler, sahibi tarafından iş yerine sokuldu. Olay yerine elen polis ekipleri ise ekip otosuna aldıkları köpeğin sahibi Y.Y.'yi ifadesini almak üzere emniyeti götürdü.

'BEN O ANDA AYAĞIMIN KOPTUĞUNU ZANNETTİM'

Hastanede 3 gün boyunca tedavi gören mağdur Yusuf Aydın, başından geçenleri şöyle anlattı: “Komşu, köpeklerini ayakkabı ile oynatıyordu. O sırada köpeğin sahibi, hayvanlara oynaması için bir ayakkabı verdi. Daha sonra ayakkabı ile tutarak köpekleri sallamaya başladı. Ben de ne olur ne olmaz diye köpeklerden uzak duruyordum. Havada sallarken köpeğin bir tanesi yere düştü ve sersemledi. Ayakkabıları karıştırınca bana doğru yöneldi. Benim ayağımdaki ayakkabıya saldırdı. Onu ittim. İkinciye daha büyük köpek geldi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. İkisi birden saldırdı ve beni yerde sürüklediler. 5-6 kişi köpekleri alamadı ve beni yerde sürüklediler. Oğlum beni hastaneye götürdü. Ben o anda ayağımın koptuğunu zannettim.” dedi.

Ameliyat olduğunu ve kendisine 3 ay iş göremez raporu verildiğini anlatan Aydın, “Köpeklerin şehrin merkezinde başı boş olmaması gerekiyor. Sahibi olduğu halde köpekleri sokakta tutuyor. Benden önce de bazı insanları ısırdı. Zabıta birkaç kez köpekleri aldı götürdü. Ama aşısı ve nüfus kağıdı var diye geri bıraktı. Bundan önce birkaç kişiyi ısırdı, birkaç köpeği, kediyi parçaladı. Köpeklerin sahibi köpekleri sakladı.” şeklinde yakındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.