Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki engelli vatandaş akülü tekerlekli sandalyeyle sevindi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki ayrı engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kayaönü Mahallesi’nde ikamet eden ve bir yaşında çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki ayrı engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kayaönü Mahallesi’nde ikamet eden ve bir yaşında çocuk felci geçirerek engelli kalan 39 yaşındaki Yasin Arslan’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre Yasin Arslan ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Arslan’a takdim etti. Arslan tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin içinde attı.

Başkan Fadıloğlu daha sonra, bir trafik kazası sonucu engelli kalan 49 yaşındaki Bekir Korkmaz’ı Merveşehir Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi Bekir Korkmaz’a teslim ederek, tekerlekli sandalyenin kullanımı hakkında Korkmaz’a bilgiler verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.