Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhtiyaç sahiplerinin bayramlıkları Kimse Yok mu'dan

Türkiye ve dünya genelinde yüz binlerce yoksula yardım elini uzatan Kimse Yok mu Derneği bu bayram da ihtiyaç sahipleri için kapılarını açtı. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ihtiyaç sahibi özellikle çocuklar için yoğun bir yardım çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhtiyaç sahiplerinin bayramlıkları Kimse Yok mu'dan
Türkiye ve dünya genelinde yüz binlerce yoksula yardım elini uzatan Kimse Yok mu Derneği bu bayram da ihtiyaç sahipleri için kapılarını açtı. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ihtiyaç sahibi özellikle çocuklar için yoğun bir yardım çalışması sürdürüyor.

Irak'ın Kerkük bölgesinde yaşanan savaş nedeni ile evlerini, topraklarını terk eden Türkmenler'den Falah Azeez Kareem Altea 6 ay önce Çorum'a yerleşmek zorunda kaldı. Kerkük Türkmenlerinden olan Altea ailesine Kimse Yok mu Derneği sahip çıktı. Giyecek, gıda, ev eşyaları olmak üzere Türkmen alenin birçok ihtiyacını karşılayan dernek yaklaşan bayram nedeni ile Türkmen aileye bayramlık, gıda, ev eşyaları ile çocuklarına hediyeler verdi. ''Ben bu yardımlara teşekkür ediyorum, ben ve çocuklarımın bir şeyi yok.'' diyen Altea, ''Bize yardımcı oldular çocuklarımla biz razıyız, Allah razı olsun onlardan'' ifadelerini kullandı.

Kimse Yokmu Derneği'nden yardım alan bir başka isim de Ayşe Özüyağlı, yapılan yardımlar için, ''Allah razı olsun bizler birçok konuda Kimse Yok mu'dan yardım alıyoruz bunun devam etmesini de istiyoruz.'' dedi.

Kimse Yok mu Derneği Çorum Şube Başkanı Erkal Aykaç ise kentte yardım ettikleri 2 bin 700 aile olduğunu söyledi. Çorum'da 2 yıldır faaliyette bulunduklarını belirten Aykaç, kendilerinden yardım alan ailelere gıda, giyim, ev eşyası, nakit ve burs konusunda yardımları olduğunu kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.