Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İETT şoförlerine beslenme programı

İETT, 'Sağlıklı Beslenme Hareketi' kapsamında Medipol Üniversitesi ile anlaşma yaptı. Sağlık durumları ve özellikle obeziteye karşı alınan önlemleri içeren çalışma kapsamında, şoförler ve İETT personeli düzenli olarak sağlık taramasından...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İETT şoförlerine beslenme programı
İETT, 'Sağlıklı Beslenme Hareketi' kapsamında Medipol Üniversitesi ile anlaşma yaptı. Sağlık durumları ve özellikle obeziteye karşı alınan önlemleri içeren çalışma kapsamında, şoförler ve İETT personeli düzenli olarak sağlık taramasından geçirilecek.

İETT ile Medipol Üniversitesi işbirliğiyle, İETT şoförlerine yönelik olarak başlatılan ‘Sağlıklı Beslenme Hareketi’ programı İETT Ulaşım Kütüphanesi’nde düzenlendi. İmza törenine İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, daire başkanları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

İmza töreninde konuşan Baraçlı, obezite ile mücadele ve sağlık bilincinin artırılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Baraçlı, “Bizler sağlıklı beslenmenin önemli bir unsur olduğunu, aynı zamanda düzgün beslenenlerin işlerini de düzgün yapacağı anlayışına sahibiz. Ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma sayesinde başta şoförlerimiz olmak üzere çeşitli birimlerde görev yapan işçilerimizin sağlık taramaları yapıldı ve beden kitle endeksleri ölçüldü. Taramaların sonucunda sağlık profilleri belirlenerek, kişiye özel sağlıklı beslenme programları oluşturuldu. Bu süreçte hekimler tarafından yönlendirilen ya da talepte bulunan personellerimize de diyet hizmeti veriliyor. Ayrıca, uzman desteği ile çalışanlarımızın bağlı bulundukları garajlarda genel beslenme, hastalıklara özgü beslenme ve hijyen konularında çeşitli eğitimler verildi.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.